Om mig

Mit navn er Thomas Hausmann, jeg er 32 år gammel, min kæreste og jeg har to børn sammen, en dreng og en pige. Jeg bor i Strandby i Nordjylland sammen med min familie, det er også i Strandby, jeg har min virksomhed.

Jeg kommer oprindelig fra Tyskland og er fra Magdeburg, nærmere betegnet fra en lille by som hedder Gindenberg. Her er jeg opvokset og har det meste af min familie bosiddende endnu. I en tidlig alder begyndte min interesse for våben.

Min far arbejdede ved forsvaret og havde blandt andet til opgave, at destruere defekte og gamle våben samt ammunition. Jeg begyndte som 14-15 årig, at skyde lidt med luftgevær og salonriffel, samtidig lærte jeg lidt om de mekaniske principper der ligger til grund for, at et våben virker som det gør. Da jeg skulle i skolepraktik inden for en erhvervsgruppe, ønskede jeg at komme ud hos en bøssemager. Af sikkerhedsmæssige  årsager kunne det ikke lade sig gøre. Men efterfølgende fandt min far ud af, at der var en bøssemager uddannelse ved Suhl. Min far og jeg aftalte, at såfremt jeg havde interessen for mekanik og våben, efter endt skolegang, kunne jeg ansøge om optagelse på Suhl bøssemager skole.

Uddannelsen tager 3 år og jeg begyndte i 2003 og fik mit svendebrev i 2006. Allerede samme måned som jeg fik mit svende brev, var jeg ansat som finmekaniker i en virksomhed som producerede udstyr til sygehuse. Derudover har eg arbejdet for politiet i den tekniske afdeling og for kriminalforsorgens tekniske afdeling.

I oktober måned 207, så jeg et stillingsopslag som bøssemager i Danmark. Stillingen var hos Brasholt i Hjørring som jeg besøgte og fik en god snak med. Jeg begyndte som bøssemager i november 2007 og har været ansat indtil sommeren 2016.

Drømmen om at blive selvstændig bøssemager begyndte efterhånden at melde sig. Efter mange overvejelser tog jeg beslutningen sammen med min familie, og begyndte at lede efter lokaler og de maskiner som jeg skal bruge i mit arbejde. Da jeg nåede frem til april 2017, var maskinerne på plads i lokalerne og jeg var klar og kunne åbne min virksomhed i Strandby.

Det der kendetegner mit arbejde mest er, kvaliteten i udførelsen, jeg går ikke på kompromis med løsningen og materialerne, og jeg levere et godt professionelt udført håndværk, der lever op til de sikkerhedsmæssige forskrifter samt kundernes tilfredshed.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 52 65 42 80 eller send os en email på kontakt@boessemager.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.


    [captcha_bank_text]